bouwhekBouwhekken. Iedereen kent ze wel. Die hoge hekken die rondom bouwterreinen staan. Ze voorkomen dat er mensen op het bouwterrein komen die er niets te zoeken hebben. Door bouwhekken te plaatsen ontstaat er een veilige omgeving voor de werknemers. Ze kunnen hun werk doen zonder bang te hoeven zijn dat er andere personen zich op de bouw bevinden. Daarnaast houdt het dieven buiten de deur. Het is voor hen vrijwel onmogelijk om dure gereedschappen of machines te stelen als het terrein hermetisch is afgesloten. Maar bouwhekken kunnen tegenwoordig voor meer doeleinden gebruikt worden. Hekken dienen dus in veel gevallen ter afscheiding. In deze blog leest u meer over de verschillende mogelijkheden van (bouw)hekken.

 

Bouwhekwerk op uw evenement

Door verscherpte regels is het tegenwoordig belangrijk om uw evenement goed te regelen. U moet overal aan denken alvorens u überhaupt een vergunning krijgt van de desbetreffende gemeente. Een onderdeel van de aanvraag betreft crowdmanagement. Dit houdt in hoe u de bezoekers van het evenement gaat opvangen en begeleiden. Dit kan door middel van bewegwijzering maar uit ervaring is te zien dat bij veel bezoekers dit niet voldoende is. Met bouwhekken kunt u ervoor zorgen dat bezoekers doen wat u wilt als organisatie.

 

Inzet van bouwhekken

U kunt tijdens een evenement ervoor zorgen dat er geen mensen in de weg lopen bij bijvoorbeeld een wedstrijd of demonstratie. Verder creëert u een veilige afstand tussen het publiek en de wedstrijd of demonstratie. Ook de weg naar een evenement kunt u zo afzetten zodat de bezoekers de juiste dingen doen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld overlast bij buurtbewoners. De bouwhekken kunnen ook voorzien worden van doeken. Deze gedoekte bouwhekken kunnen goed worden toegepast op stukken terrein waar privacy van belang is, zoals toiletten en kleedruimtes. Ook als u een betaald evenement heeft en zwartkijkers geen kans wilt geven. Bouwhekken kunt u onder andere huren bij Webo Verhuur.

 

Crowdmanagement

Met bouwhekken bent u verzekerd van optimale crowdmanagement. U hoeft zich geen zorgen meer maken bij calamiteiten. Naast bouwhekken worden ook dranghekken gebruikt voor een evenement. Samen zijn ze de ideale afzetmiddelen voor bijvoorbeeld wielerrondes, hardloopwedstrijden, demonstraties, optochten, intochten, motorcross en het afzetten van parkeergebieden en fietsenstallingen. Zonder problemen meer een vergunning aanvragen voor uw evenement. Gebruik bouwhekken!

 

Dekzeil

Bouwhekken voor een evenement worden gekenmerkt door de blindering. Deze blindering ontstaat door middel van een dekzeil. Pottenkijkers kunnen daardoor niet van buitenaf (gratis) naar binnen kijken. Het dekzeil schermt alles goed af. Op deze manier kan er op passende wijze een afzetting worden gecreëerd. Het is immers bij veel evenementen niet wenselijk dat men van buitenaf kan meegenieten van wat er binnen de hekken gebeurd. Bouwhekken met dekzeil bieden dan ook uitkomst. Deze speciaal (vaak op maat gemaakte) hekken, zorgen voor een ideale afscheiding tussen betalende en niet-betalende bezoeker. Het dekzeil wordt tussen de spijlen van het bouwhek geplaatst en zal stevig vast zitten. Voorkom pottenkijkers en kies voor bouwhekken met dekzeil.